Gratis spil: hjælp julemanden

Gratis spil: hjælp julemanden

Hohoho. Så blev det den 24. december. Det er med andre ord i dag, at gaveræset får sin ende. Jeg oplevede et sandt bombardement at julestress i London, og mange butiksansatte i det meste af verden må ånde lettet op oven på en travl hverdag de seneste uger, dage og timer. Nu venter byttehelvedet… Nå, da det først er i aften, at gaverne pakkes op, må vi finde lidt tidsfordriv. Hvorfor ikke hygge os med et gratis spil? Nettips fik en lille mail i Indbakken, hvor dette gratis julespil var på dagsordenen.

Bag spillet står Google, og spillet hedder Santa Racer, og i al sin enkelhed handler spillet om at du skal styre julemandens kane på forskellige baner. De 4 piletaster udgør styremekanismerne, og selv om det lyder relativt simpelt, skal du såmænd nok på udfordringer nok undervejs. Rensdyrene trækker kanen af sted, og efterhånden som du passerer mållinjen gang på gang, tjener du bonussekunder. Jo flere pakker du samler op undervejs, jo flere point får du på kontoen.

Jeg skal indrømme at jeg fandt spillet underholdende i starten, men så mistede jeg langsomt interessen for spillet. Dog skal det ikke være skyld i at dette gratis julespil ikke får berømmelse. Desuden er det jo en god måde at dyste på i de lange timer op til juleaften, hvor steg og and er tygget grundigt igennem.

Med disse ord ønsker holdet bag Nettips: Affi, Prutterhunden, John, Henrik og Allan jer alle en rigtig god jul. Hohoho.

http://www.google.com/santatracker/#/village/racer

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *