Gratis internet til studerende

Gratis internet til studerende

– Når det ikke kan være anderledes, må vi gøre noget ved problematikken. Ordene stammer fra Jørgen Poulsen, embedsmand i undervisningsministeriet. Sammen med en række kolleger har han undersøgt de studerendes betingelser med hensyn til bredbånd, og her viser det sig at mange studerende løber ind i problemer, når de flytter fra kollegier til små lejligheder. Mange af disse studerende investerer ret hurtigt i bredbånd, men der er også mange som sparer skillingerne på netforbindelsen, idet de surfer løs på naboers ubeskyttede linjer. Det er en af grundene til det nye tiltag.

– For at studerende får en gratis internetforbindelse, skal de selv ud af busken, idet vi ikke har overblik over hvor mange, der reelt mangler en ordentlig internetforbindelse. Ved at klikke sig ind på vores hjemmeside kan de udfylde en online formular, hvor de ansøger om gratis internet. Alle ansøgninger bevilges, men de studerende skal kunne dokumentere hvilken uddannelse de går på, og de skal desuden anføre, hvornår uddannelsen forventes færdiglæst, siger Jørgen Poulsen.

Helt konkret vil studerende få tilsendt en USB bredbåndsforbindelse fra en af landets førende leverandører af den slags. Jørgen Poulsen røber ikke, hvilket firma der er valgt som leverandør, men et forsigtigt gæt kunne være Oister, som leverer en fornuftig linje til en fornuftig pris. Studerende, som vælger at ansøge og dermed få bevilget en internetforbindelse gratis, skal betale multimedieskat.

Klik her for at læse mere om tilbuddet og eventuelt ansøge:
www.uvm.dk

Læs også:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *