Gratis børnespil

Gratis børnespil

Børn elsker at sidde ved computeren. Maskinen lægger op til mange forskelligartede fritidssysler, og uanset køn, alder og interesser opfylder computeren som regel de fleste børns ønsker. Vi er blevet spurgt om vi kan komme på gode ideer til ungerne. Det kan vi naturligvis. Her får du en række tips til gratis fornøjelser ved computeren.

Smarte BMW’er og orme
Nogle af de allermest populære spil på pc’en er racer- og skydespil. Disse spil kan være en anelse krævende set med henblik på computerens grafikkort, men følgende spil skulle kunne afvikles på de fleste nyere computere. BMW har skudt papegøjen ved at udvikle et gratis racerspil, hvor det handler om at køre hurtigst. Man kører typisk imod computeren, men det er desuden også muligt at spille online imod vennerne. BMW M# Challenge (345 MB) kan hentes på spilsitet Gamer’s Hell: www.gamershell.com/download_20944.shtml

Et andet særdeles vellidt spil hedder Wormux. Det er egentlig en efterligning af det kendte spil Worms, men Wormux er gratis, og så har man ellers stort set samme fornøjelse med at ødelægge andre ormehold med raffinerede håndvåben og snedig taktik. Wormux (50 MB) kan hentes på www.wormux.org.

Spil på nettet
Nu behøver man ikke at skulle downloade og installere spil på computeren. Efterhånden tilbyder internettet en lang række spændende spilmuligheder, hvor hele molevitten afvikles over internetforbindelsen. Det betyder at man slipper for at skulle installere og indstille spillene efter computerens hardware. Netbaserede spil er dejligt taknemmelige og nemme at gå til.

Et af de klassiske spil for børn – primært drenge – i alderen 8-12 år er Runescape. Runescape er en slags rollespil på internettet, som blev lanceret tilbage i 2001. Løbende er spillet blevet forbedret, og når man tager den gratis adgang i betragtning, er det ret imponerende. Spillets mission er relativ enkel: deltagerne optjener point ved at løse forskellige opgaver, og efterhånden som man løser diverse opgaver, stiger man i graderne. Runescape kan også spilles i en betalingsversion, hvor mulighederne øges. Som udgangspunkt er den gratis version dog fuldt dækkende for de fleste.
www.runescape.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.