Google vil indføre ”Do Not Track” knap i Chrome

Google vil indføre ”Do Not Track” knap i Chrome

Google planlægger at introducere en indbygget ”Do Not Track” knap i deres populære web browser Chrome så brugere nemt og effektivt kan bestemme mængden af information de vil dele med online-annoncører.

Tilsyneladende, afspejler det virksomhedens vilje til at slutte sig til andre internet-outfits i deres anti-sporings kampagne. ”Vi er glade for at kunne deltage i en bred aftale om at respektere ‘do-not track’ på en konstinent og meningsfuld måde, hvor der tilbydes brugeren mulighed for klart forklaret browser kontrol.” Ifølge Senior Vice Præsident for reklame Susan Wojcicki, rapporterede Bloomberg .

Ændringen i Googles politik kommer efter at Obama-administrationen besluttede at tage nogle proaktive beslutninger omkring at hjælpe internet brugere i at beskytte deres privatliv på internettet. USA’s regering appellerede til Kongressen torsdag for at introducere en stærkere privatlivs sfære, der ville sikre brugeres privatlivs interesser mens de var online.

Det er her værd at bemærke, at de mange potentielle privatlivs trusler, der har været eksponeret i det forløbne år har trukket nogle temmelig stærke reaktioner fra lovgivere samt regulatorer i Washington. Efterfølgende er presset på web virksomheder som Google, virkelig fået dem til ville sikre brugeres privatliv steget betydeligt, når de færdes på internettet.

Kilde: itproportal.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.