Google dropper Microsoft

Google dropper Microsoft

Windows er verdens mest udbredte styresystem. Personligt er jeg begejstret for min Windows 7, og så er det jo godt. Google derimod er ikke imponerede over styresystemet fra Microsoft. Faktisk er Google så trætte af Windows, at rygter fortæller at Google fremover helt undgår at bruge Windows på deres kontorer. I stedet tilbydes nye medarbejdere enten Mac OS eller Linux. Det skriver Softpedia.

Årsagen til at Google vender Windows ryggen ligger i de angreb, som kinesere tidligere rettede mod Google og deres computere. Denne sikkerhedsrisiko betyder at Google tager konsekvens af scenariet: ud med Microsoft på grund af manglende sikkerhed. Ind med Apple eller Linux. Medarbejderne har ifølge Softpedia taget det pænt, og hvis nogle medarbejdere har store ønsker om at bruge Windows, kan de sende en ansøgning af sted til ”højere magter” i Google. Derved får de måske kompensation til at bruge Windows.

Google risikerer klø
Som Softpedia ganske rigtigt skriver, er det imidlertid meget svært for Google at boykotte Windows helt. Når 90 procent af verdens borgere anvender Windows, er Google nødt til at indrette deres services mod Windows platformen. Det gælder eksempelvis Google Docs, Picasa, Chrome, Google Earth og andre tjenester. Hvis disse tjenester udelukkende testes på Mac OS eller Linux, risikerer Google at få en på kanøflen fra vrede Windows-brugere, hvis tjensterne pludselig ikke virker.

http://news.softpedia.com/news/Google-Drops-Windows-Internally-for-Security-Reasons-143477.shtml

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.