Gode mobile hjemmesider

Gode mobile hjemmesider

Er du også begyndt at bruge din smartphone til ”seriøs” surfing på nettet? Mange hjemmesider findes i dag i både computer- og mobilversioner, og fordelen ved mobilversionerne er, at de ofte er tilpasset den klejne størrelse, som bobilos stadig lider under. Min Android telefon har en skærmstørrelse på 4 tommer, og så kan det være en drøj omgang at hente hele BTs forside ned på skærmen. Derfor hylder jeg de mobile versioner. Desværre er Nettips bygget op, så den ikke umiddelbart kan konverteres til en mobil udgave, men projektet er på vores kommende to do-liste. Vi anbefaler følgende sider:

www.epixhd.com/mobile
Se trailere – i gamle dage kaldet forfilm – på din mobiltelefon. Eller rettere: snart kan du se trailere på mobilos. Indtil da kan du kaste et blik på

www.nick.com
Nickelodeon er et amerikansk site, der byder på underholdning i forskellige klasser. Spil, video og musik er en lille del af indholdet, som også præsenterer afsnit fra forskellige amerikanske soap serier.

m.wb.com/flash.ftl
Warner Bros har naturligvis også et website, der er tilpasset smartphones. På deres mobile hjemmeside får du adgang til trailere og så kan du hente baggrundsbilleder til telefonens baggrundsskærm.

http://mobil.dr.dk/update
Endelig anbefaler jeg at du kaster et blik på DRs Update i mobil udgave. Her skaber du dig et nyhedsoverblik over de seneste nyheder, men husk at data koster, så hvis du ikke har et data abonnement til mobilos, kan video og streaming hurtigt blive en dyr affære.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *