Fra pdf til Word

Fra pdf til Word

Denne artikel handler om at konvertere pdf til Word. Et af nettets mest udbredte filformater hedder nemlig pdf. Pdf står for Portable Document Format, og fidusen ved dette format er blandt andet at alle computere kan læse formatet. Uanset om man sidder ved en Windows, en Linux eller en Mac, så er det muligt at læse dokumentet, hvis blot man installerer en pdf læser. Her hedder verdens mest brugte program Adobe Reader (men der findes alternativer). Pdf betyder med andre ord, at hvis man lægger et pdf dokument på internettet, så er der mulighed for alle at læse dokumentet. Smart. Derfor er det snart standard i moderne programmer, at dokumenter kan konverteres til pdf format. Men hvad med den anden vej: fra pdf til Word?

Sådan konverterer du fra pdf til Word

Her er det knapt så almindeligt – med mindre man har et program, der klarer paragrafferne. Boxoft PDF to Word er navnet på et stykke freeware – altså gratis program – som fikser denne manøvre for os. Og Boxoft PDF to Word er relativt let at gå til: man starter programmet, udpeger den pdf fil, der skal konverteres og klikker på kommandoen Batch Convert Mode. Så går programmet ellers i gang med at konvertere fra pdf til Word, og slutresultatet gemmes i en dertil indrettet mappe.

Resultatet er brugbart og udmærket. Desværre er der en pris ved at bruge programmet: man får installeret en værktøjslinje som tvinger os ind på en bestemt hjemmeside. Det tangerer noget usselt malware, der kidnapper vores lyster! Hvis du kan leve med denne kidnapning er Boxoft PDF to Word et glimrende værktøj, der konverterer pdf til Word (docx).

www.boxoft.com/pdf-to-word

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *