Fra mobiltelefon til stereo anlæg

Fra mobiltelefon til stereo anlæg

Jeg er blevet abonnent af Spotify. Spotify er en musiktjeneste på internettet, hvor man får mulighed for at lytte til adskillige stykker musik. Det sker i tre udgaver: en gratis version, en mellemklasse udgave og premium-udgaven til 99 kroner om måneden. Hvis man vælger den ”dyre” løsning, kan man nemlig hente musikken ned til sin smartphone. Det er faktisk ganske smart. Derved behøver man ikke at fylde hukommelseskortet med MP3-filer, idet man blot hiver det ned ”fra skyen”. Sandberg har set muligheden i at man henter musikken ind på sin telefon, og firmaet går et skridt videre, nemlig at få musikken fra mobiltelefonen over i husets stereo anlæg.

Det sker via en meget fiks anordning, som Sandberg kalder Sandberg Bluetooth Audio Link. Her er der tale om en spritny kobling mellem mobiltelefonen og almindelige stereoanlæg. Det hele foregår trådløst. Forestil dig følgende: du har et anlæg stående, og nu ønsker du at lytte til den musik du har på mobilos. Løsningen på ønsket er at sætte trådløs teknologi i spil. I dette tilfælde er det Bluetooth, der hjælper os videre. Sandberg Bluetooth Audio Link er en lille Bluetooth modtager, som du kobler til dit anlæg. Det gør du fx via en AUX indgang. Der medfølger adaptere til modtageren, så hvis stikkene ikke passer til dit anlæg, klarer adapteren sikkert problemet.

Fra Spotify til stereoanlægget

Når modtageren er koblet til anlægget, tænder du for den og aktiverer samtidig Bluetooth på din telefon. På meget få sekunder finder de to enheder hinanden, og nu har du forbindelse mellem smartphone og stereo anlæg. Det betyder at du stille og roligt kan starte Spotify op eller bladre din musik på telefonen igennem og afspille musikken trådløst på dit anlæg i stuen eller i bilen for den sags skyld. Sandberg Bluetooth Audio Link kan klare op til 12 timers fuld drift, hvorefter den skal oplades. Det gør du ved hjælp af din computer og det medfølgende USB-stik.

Mulighederne er mange med denne gadget. Forestil dig efterårsfesten, hvor folk kan skiftes til at spille musik på anlægget. De vælger selv musikken fra deres egen telefon, eller de kan stille sig hen til husets iPad, hvor Spotify er gjort klar. Hermed har du en jukeboks med millioner af sange. Nok til det meste af natten. Og morgenen med. Prisen for Sandberg Bluetooth Audio Link er 299 kroner. Et godt køb efter min mening.

www.sandberg.it.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *