Fitness og høretelefoner fra Philips

Fitness og høretelefoner fra Philips

Efter en kedelig knæskade er det slut med fodbold, badminton og tennis. Det kan ikke være anderledes. Desværre. Disse tre sportsgrene er så eminente og enestående, og jeg har dyrket dem siden jeg var knægt, men det er altså slut nu på grund af korsbånds- og ledbåndsskader i højre knæ. Derfor er jeg begyndt at fitnesse. Altså at besøge et af byens fitness centre, hvor knæ og lårmuskler helst skal genoptrænes så hurtigt som muligt. Nu er jeg langt fra den fødste fitness entusiast. Somme tider er det bare noget der skal overstås, og så er det rart at have musik i ørerne, mens man slider og puster i diverse redskaber.

I gamle dage brugte man typisk en MP3-afspiller eller sågar en walkman, men i dag ligger det hele gemt i vores mobiltelefoner. Eneste minus ved mobiltelefonløsningen er ofte de medfølgende høretelefoner. Derfor var det med interesse, at jeg afprøvede nogle helt nye fra Philips.

I forvejen har jeg brugt nogle høretelefoner fra Sennheizer – sådan nogle med en slags bøjle henover hovedet. Det har både fordele og ulemper. De nye høretelefoner fra Philips henvender sig direkte til sportsfolk, som kender til problematikken med øredimser, der falder ud af ørerne, når det går hårdt for sig. Philips lancerer nu en række sportshovedtelefoner, der er designet til at øge komfort, stabilitet og hygiejne, når du træner. De nye hovedtelefoner er lette, fleksible, sikre og kan endda vaskes under vandhanen.

Dræber bakterier
Faktisk er de så lette at man sagtens kan glemme, at man har dem på. Der følger en række forskellige ørepuder med, så du selv kan tilpasse høretelefonerne efter dit eget hoved og ører, og det betyder at du også i højere grad kan lukke omverdenen ude, når du træner. Det er også ensbetydende med at du ikke behøver at skrue alt for højt op, hvilket er en klar fordel, hvis man ønsker at undgå varige høreskader på grund af for høj musik i øregangene.

Sportshovedtelefonerne fra Philips er lavet af et meget vand- og bakterieafvisende materiale, som også gør dem svedtætte, og det er faktisk en fordel, hvis man sveder en del. Det betyder, at du kan træne hårdt uden at bekymre dig om, hvorvidt dine hovedtelefoner kan holde til strabadserne eller blive siddende i øret. Ørepuderne er behandlet med et antibakterielt materiale, som i løbet af 24 timer dræber de fleste bakterier – om det virker skal jeg ikke kunne sige, men smart er det da. Jeg anbefaler varmt høretelefonerne, som også yder en udmærket lyd. Det kan godt drille lidt med at få hovedtelefonerne sat ordentligt på kraniet, men når de er sat på plads, så sidder de godt. Høretelefonerne fås fra 249 kroner.

Philips SHQ3000 og Philips SHQ4000: www.philips.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.