Find en fitnesspartner

Find en fitnesspartner

Sommerferien er overstået for mange, og den hårde og ubarmhjertige hverdag starter atter op. Det er slut med grillbøffer, herlige tyske Dommerwurst samt god øl og rødvin. Vi skal i gang med den daglige trummerum, og dette indbefatter måske også, at vi skal til at tabe alle de overflødige kg, som vi har taget på i sommerferien. Men hvad gør man, hvis man gerne vil i gang med en seriøs omgang motion, men mangler en makker eller to til at dyrke motionen sammen med? Man kan forsøge sig med en ny dansk hjemmeside.

Hjemmesiden hedder Motionshold.dk, og her kan medlemmer af siden oprette aktiviteter og arrangementer i lokalområdet. På den måde er der mulighed for at starte noget givende motionshalløj op og skabe lokale motionsvenner. Ved at finde lokale motionsvenner er der dermed opgså en god chance for, at man bevarer gejsten og motivationen til at komme af sted og udrette en omgang sund motion. Bag hjemmesiden står Claus Bang Andersen fra Århus. Han har tidligere modtaget en pris for et site-initiativ, Sindnet.dk. Nu satser han på at det nye projekt bliver lige så stor en succes. Og det er gratis at afprøve den nye hjemmeside.

– Jeg har forsøgt at holde fremgangsmåden så simpel som mulig, for at det skal være let at komme i gang. Man opretter sit gratis medlemskab, logger ind med sin profil og herefter kan man enten tilmelde sig de aktiviteter, der er på siden eller oprette sine egne holdaktiviteter, hvor holdkammeraterne kan tilmelde sig. Når man senere har dannet et netværk via hjemmesiden, kan der også oprettes private aktiviteter, kun for interesserede i ens eget motionsnetværk. Jeg har lavet det sådan, at man gratis kan prøve konceptet af, for derefter at tage stilling til, om det er noget man ønsker at fortsætte med, siger Claus Bang Andersen.

Økonomien bag ideen skal skaffes via det lokale foreningsliv samt mindre erhvervsdrivende, som ser muligheder i at støtte det gode formål. En ide er eksempelvis at en erhvervsdrivende gerne vil have husstandsomdelt en brochure. Her kan en lokal motionsforening hjælpe til med at omdele brochuren og samtidig få motion! Skulle du have interesse i at starte noget op lokalt, kan du kontakte Claus Bang Andersen via hjemmesiden. Og kom så væk fra den computerskærm 🙂

www.motionshold.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.