Feminine høretelefoner fra Altec Lansing

Feminine høretelefoner fra Altec Lansing

Nu findes der endelig et par lækre høretelefoner der er skabt til kvindens øre, og samtidigt har det et flot udseende samt en lækker lyd. Disse høretelefoner hedder ”Bliss Platinium” og kommer fra Altec Lansing. Altec Lansing har prøvet at lave et par høretelefoner, der passer lidt bedre til kvinden. I dag ser man desværre ikke særligt mange høretelefoner med en lyserød ledning, men det bliver der sat en stopper for nu.

Lille, fin taske
Altec Lansing har designet ”Bliss Platinium” med et piget eller feminint udseende, som samtidigt passer perfekt ind i kvindernes øre. Bliss Platinium er lavet i lækker kvalitet, og specielt ledningen er jeg meget begejstret over. Den virker på ingen måde primitiv, da den har en god tykkelse og en lækker holdbar kvalitet. Længere oppe på høretelefonernes ledning sidder der en lille remote med indbygget mikrofon, hvor du har mulighed for at sætte det valgte musiknummer på pause. Man kan dog også meget enkelt besvare opkald ved at trykke på den samme knap.

Lyden i Bliss Platinum er rigtig god. Det er lige meget om du hører klassisk musik fra Mozart eller vild dubstep fra Skillrex, for du er sikret en god oplevelse med disse høretelefoner. Bliss Platinium kommer med en lille fin taske, hvor man kan lægge dem ned efter brug, så man kan passe godt på dem eller sikre sig de ikke forsvinder så let. Bliss Platinium er den dyreste model i ”Bliss” serien fra Altec Lansing, og sælges til en pris på 399 kroner.

www.alteclansing.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *