Fem zkelzættende fredagzlinkz

Fem zkelzættende fredagzlinkz

Yez! Så er det weekend, og weekend er ensbetydende med afslutning af en uge og snart starten til en ny uge. Den nye uge hedder 8, og 8 er endnu ensbetydende med vinterferie, hvis man bor på Fyn. Endnu. For til næste år skal hele Danmark holde vinterferie på samme tid. Lige som i en rigtig familie. Det bliver hyggeligt. Nå, denne uges fredagslinks skal hverken handle om OL eller afsked med kendte fodboldtrænere. RIP, Richard! I stedet vælger vi at trække dig hen til steder, hvor du kan købe fede temaer til WordPress, gratis undervisningsmaterialer, kærlighed (måske), rockmusik samt curling.

 

www.themefuse.com: Et sted med særdeles mange spændende temaer til WordPress. Der ydes oven i købet en rigtig god kundeservice. Anbefales!

www.valentin.dk: Hvis du tror at Valentin udelukkende handler om romantik og kærlighed, så tro om. Valentin handler også om så interessante ting som kundenære opgaver…

www.curling.dk: Nu lovede jeg at jeg ikke ville nævne et ord om OL, men derfor kan man jo godt give reklame til et forbund. Her får du Dansk Curling Forbund. Gad vide om overbekymrede forældre kan ansøge om medlemskab?

www.arvingerne.dk: Her troede jeg at Arvingerne var titlen på en dansk tv-serie og that’s it. Men, men men… Det er også navnet på et dansk band, der spiller dansksproget rockmusik. Bemærk den aldeles ubrugelige hjemmeside…

www.gratisskole.dk: En gratis skole? Hvad for noget? Jo, på Gratisskole.dk kan du downloade næsten 42.000 pdf-filer, og det kan ligne en guldgrube for skolelærere, der ønsker at downloade brugbart undervisningsmateriale.

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.