Fem morbide fredagslinks

Fem morbide fredagslinks

Valgkampen er kørt ind i den sidste uge. Torsdag aften så man 2 politikere blive rødglødende indvendigt, mens deres beherskelse gav dem kølighed. Meget må man sige om danske politikere, men specielt dannede er de. Ikke.

Men hvad er dannelse, og hvor køber man den slags henne? Kan dannelse købes? Eller skal den indlæres? Eller fødes man med dannelse i generne? Jeg skal på ingen måde dømme de politikere, som optræder på tv, for de er under usædvanligt stort pres. Men at afbryde folk, mens de snakker, er ikke høfligt.

Høflighed kommer man langt med. Selv om du har bevæget dig langt ud i hampen, er det ofte høflighed og beskedenhed, som kan hive dig tilbage på sporet. Om disse høflige vendinger kan redde mig fra kommentarer som ”useriøs artikel” og ”tidsspilde” skal jeg ikke kunne sige.

Dog kan jeg sige så meget at du i de følgende 5 links bliver klogere på forskellige ting. Samsø er en skøn ø, som du ikke bør snyde dig for. Du skal bestemt ej heller snyde dig selv for de smukke badedragter, som det seriøse Sports Illustrated viser. Tjek endelig også Populær Videnskab, Film News, som er for de største filmnørder samt Digital Trends, som ser vældig spændende ud. Især hvis man er it nørd som undertegnede.

Husk at du altid er velkommen til at indsende dine favoritlinks til glæde for andre læsere her på Nettips.dk.

www.popsci.com: Her står der Popsci – og ikke Pepsi. Narh, dårlig kommentar. Popsci er en forkortelse for Popular Science, altså populær videnskab. Læs mange interessante artikler om lidt af hvert – og mere til.

www.film-news.co.uk: Er du en af de typer, som er vild med film? Kan du samtlige navne på italienske instruktører siden 2009. Hvem spillede birollen som Robert i filmen Lille Pus? Her får du filmnyheder i mange størrelser. RIP Christopher Lee.

www.si.com: Ey dejligt kort domæne, som dækker over Sports Illustrated. Det er lidt af en lækkerbisken for sportsnørder som undertegnede, og især magasinets sektion med Swimsuits er velset hos mange mandlige læsere.

www.digitaltrends.com: Digital Trends er hovedsageligt for it nørder. Her finder du anmeldelser i mange afskygninger, og hvis du mangler noget kvalitet på hjemmekontoret, så tjek sektionen Best of everything.

www.samsoe.dk: Samsø er et dejligt sted, og dette website hjælper dig lidt videre, hvis du overvejer et ophold på den skønne ø. Der er naturligvis masser af informationer til de fastboende også. At hjemmesiden så trænger til en designmæssig opfriskning, er anden snak.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *