Fem listige fredagslinks

Fem listige fredagslinks

Det er fredag. Det er tid til fredagslinks. Nettips ønsker ikke at omsvøbe tingens rette sammenhæng, så vi kaster os direkte ud i nogle links, som med garanti vil forsøde nogle af vores læseres fredag – eller hvilken dag I nu ser disse links.

Der er nogle spændende alternativer til YouTube videoklip – og så alligevel ikke – samt links til en flot oplevelse i en amerikansk nationalpark, løberuter og nyt om droner.

www.loeberute.dk/CreateRute.aspx: Husets trofaste stamlæser, Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér, har sendt os dette link, som vores løbeinteresserede læsere vil sætte pris på. Her kan du opmåle de løberuter, som du slider op dag efter dag. Husk at drikke rigeligt med vand i sommervarmen.

www.dronepiloten.dk/aerovironment: Jeg har intet forstand på droner, men er alligevel fascineret af de hersens flyvende størrelser, som er så praktiske til mange forskellige ting. Dronepiloten.dk er et dansk site, der beriger os med mange spændende nyheder fra dronernes verden.

www.bestofyoutube.com: Jeg husker ikke med sikkerhed, om jeg har foræret jer dette fredagslink tidligere – og jeg er for doven til at tjekke efter. Derfor får du det bedste fra YouTube, hvor du finder ganske mange nydelige videoklip, som handler om alt lige fra stabling af kasser over viden om den 4. juli til lækkerier fra 3D printere. Og mere til.

www.showyou.com: Vi bliver i samme boldgade, hvor Show You er en tilsvarende tjeneste på internettet, hvor du finder mange – mange – mærkelige videoklip. De bragte videoklip fra Show You er hentet fra YouTube. Men så har du en undskyldning, hvis chefen har forbudt dig YouTube.com i arbejdstiden …

www.projectyose.com: Projekt Yosemite HD er en meget spændende hjemmeside, hvor du kommer i selskab med andre backpackers i nationalparken Yosemite, USA. Blænd ind på sitet og se nogle virkeligt labre timelapse videoklip.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.