Fem isolerede fredagslinks

Fem isolerede fredagslinks

Mens vi venter på nytårsaften, kan vi lige så godt fornøje os med nogle links, der bringer os fra A til B. Året har været fyldt med mange spændende emner som Snowden, GGGI, Allan Simonsen og Bodil ikke at forglemme. Jo, hver måned har leveret interessante avisforsider til mennesket. Og hver uge bragte Nettips spændende links til læserne af herværende organ. Og denne sidste fredag i 2013 er ingen undtagelse. Vi iler med 5 fredagslinks, som har 5 vidt forskellige udgangspunkter. Du løber således ind i masser af spændende tips og tricks til blandt andet søgemaskineoptimering, sladder blandt celebriteter, dummies of the year, et alternativt socialt medie, Firefox, Linux, Office, nyhedsfeeds og meget mere.

 

www.dummiesoftheyear.com: Titlen siger en masse, og den passer jo fint ind her på årets sidste fredag. Du kan blandt andet se et videoklip af, hvordan du spiser et æble korrekt…

www.mlkshk.com: Nåhhh, du troede sikkert også at dette her handler om milkshake, ikke sandt? Men det gør det ikke. Næ nej, der er tale om endnu et eocialt medie, hvor man deler ting og sager med hinanden.

www.dailygyan.com: Hos Daily Gyan får du masser af tips og tricks til så spændende emner som Firefox, Linux, blogging, Thunderbird, internettet, Office, Orkut og meget, meget mere.

www.buzzfeed.com: Hos Buzzfeed får du serveret en masse nyhedsfeeds, der handler om mangt og meget, for eksempel politik, tech, celebriteter, sladder, dyr, videoklip og andet uinteressant.

www.webpronews.com: Sidst men ikke mindst et link til webnørder som undertegnede. Få masser af tips til søgemaskineoptimering (SEO), sociale medier, e-handel, søgning på nettet, annoncering på nettet med mere.


Med disse ord ønsker Team Nettips alle læserne et rigtigt godt nytår.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *