Fem hohoho’ede fredagslinks

Fem hohoho’ede fredagslinks

Hohoho. Så er det lige før at du ved nok. Julemanden, som klatrer nedad skorstenen og kyler med pakker her og der. På tirsdag går det løs. Indtil da kan vi hygge os med klejner, pebernødder, juleale og snapser. Ugens løb bød på en målmands skilsmisse (gab!), en fortsættelse af et selfie og så naturligvis håndboldpigernes flotte resultater. I aften løber de på banen og skal op imod sambapigerne fra Brasilien. Nettips sender vinder-karma til Serbien, så pigerne kan vinde finalen på søndag over Serbien (som vinder den anden semifinale). Nå, vi skal til det. Denne fredags fredagslinks fejrer en masse, så derfor løber du i gabet på et fantastisk non-profit projekt med fokus på uddannelse, søgemaskineoptimering, sladder i lange baner, sjove jule e-mails samt julemanden.

 

www.searchengineland.com: Search Engine Land er sådan et tidsskrift på skærmen, som handler om søgemaskineoptimering (SEO) og andet der handler om søgemaskiner.

www.getschooled.com: Et ekstremt godt projekt, der bør støttes op om. Hjælp hele verden til at blive et bedre uddannet sted via dette non-profit projekt.

www.popcrunch.com: PopCrunch er endnu et amerikansk tidsskrift på nettet, der handler om lidt af hvert. Men mest sladder om de kendte. Tjek lige de skønne gallerier…

www.julemanden.dk: Endnu et rædselsfuldt eksempel på hvad et godt domæne kan misbruges til. Ejere af denne slags hjemmesider burde sendes et sted hen, hvor der hverken findes julegaver eller mandler.

www.yesemails.com: Et pudsigløjerligt og sjovt sted at kigge ind, hvis du tænker på at sende sjove e-mails til venner og bekendte. Måske en alternativ form for julekort?

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.