Fem flamske fredagslinks

Fem flamske fredagslinks

Det er fredag. Det er store bededag. Det er helligdag. Det skal ikke forhindre os i at bringe fem fredagslinks efter en uge, der blandt andet har stået i skæggede damers tegn, tøjbudgetter og nordjysk triumf i dansk fodbold. Det har også stået i sygdommens tegn, hvor cancer har været alt for tæt på min familie. Kræft er en frygtelig sygdom, og jeg håber at generationer der kommer, kan slippe for den ubehag, som kræft medfører. Denne omgang fredagslinks trækker dig hen til hjemmesider, der handler om OUH, Kræftens Bekæmpelse, gratis benchmarks, fotoalbums og tøjbutik i Vejle.

www.ouh.dk: En professionel håndtering. Noget særdels kompetent personale. Tak til brystkirurgisk Center på OUH.

www.cancer.dk: Kræftens Bekæmpelse gør et enormt stykke arbejde, både inden for kræft forskning og inden for vejledning og tryghed for patienter og pårørende.

www.passmark.com: PassMark har en række gratis programmer til at benchmarke din computer. Jeg kender ikke programmerne, så en kommentar herunder er velkommen.

www.jalbum.net: JAlbum er et stykke software, der hjælper dig med at oprette fotoalbums, som du kan dele med venner, bekendte og familie. Du kan hente en gratis 30 dages prøve.

www.pouliversen.dk: Lars Løkke er født i Vejle. Poul Iversen er en tøjbutik i Vejle. Måske kender Poul og Lars hinanden?

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.