Fem far’ske fredagslinks

Fem far’ske fredagslinks

Fars dag. Mors dag. Julemandens dag. Hver dag sin lyst. I dag er det altså fars dag, solen skinner og mange danskere holder fri fra arbejde. Skønt. Vi kan jo ikke arbejde hele tiden.

Nogen foreslår at vi skal arbejde mindre. Ned til 30 timer om ugen. En sympatisk tanke, synes jeg. 6 timer om dagen. Mandag til fredag. Lørdag og søndag fri. Men sådan fungerer samfundet bare ikke helt. Politiet kan jo ikke lukke i weekenden. Sygehuset ej heller. Og SOSUerne skal også trække i arbejdstøjet.

Men 30 timer! Jo, det lyder fristende. Mange af os arbejde 40-70 timer om ugen. Det tror jeg ikke er sundt. Og det er jo også spild af god fritid. Når du arbejder, går du glip af fritid. Altså tid hvor du er fri.

Nettips holder som regel også fri i weekenden, men dog ikke i dag, selv om det er en fridag for mange. Du skal have din ugentlige dosis fredagslinks, så dem får du her. De handler om lidt af hvert. Madopskrifter. Solsystemet. Hænder. I dag. Twitter.

www.twitter.com: Twitter har længe været en overset spiller på de sociale medier – i al fald i Danmark. Nu lader det til at den danske valgkamp har sat gang i Twitter. #nettips.dk

www.joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html: Hvis månen kun var på størrelse med 1 pixel, hvordan villle solsystemt da se ud? Scroll med musen og få svaret.

www.onetinyhand.com: S er det hånden, som er i centrum. Se en række fotos af kendte og ukendte, som på en eller anden måde har gang i noget – med hånden.

www.hereistoday.com: Her er i dag. Sådan. Og tak. Klik på den gule firkant og se hvad der sker.

www.foodgawker.com: Madopskrifter i lange baner. Madopskrifter til kød og grønsager. Og til smoothies. Samt desserter. Lækre søgefunktioner gør det nemt at finde inspiration.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.