Fem evige fredagslinks

Fem evige fredagslinks

Gæt en sang. Et herligt radioprogram fra min barndomstid på Østfyn. Samme fornemmelse har jeg i disse dage, hvor adskillige nationer har indtaget Danmark med henblik på at synge en sang i en nedlagt B&W maskinhal i København. Melodi Grand Prix er det forældede ord for beginheden. I dag hedder eventen Eurovision Song Contest, og så er det nok meget bedre. Indrømmet: jeg har set lidt af semifinalerne de seneste par dage. Ikke for at lytte til musikken, for den bryder jeg mig generelt ikke så meget om. Nej, udsendelserne er set for at beundre det enorme teknologiske fremskridt der er foretaget, når det handler om sceneshow og kulisser. Efter min mening viser de danske tilrettelæggere, at dansk kvalitet er stinkende godt. Nå, vi skal snakke fredagslinks, så lad os snakke om musik, hunde, kattehumor, ildebrande og gratis tekstbehandling.

www.eurovision.tv: Den officielle hjemmeside for Melodi Grand Prix. Hent apps, foto og video af deltagerne, blandt andet af Basim og den skæggede dame fra Østrig.

www.dch-odense.dk: Danmarks Civile Hundeførerforenings afdeling i Odense. Pæn og overskuelig hjemmeside, fabrikeret i WordPress. 

www.skagenbrand.dk: Et website der bejler til titlen som årets alternative webdesign. Jeg kan især godt lide de blinkende, blå lamper på forsiden.

http://gottcode.org/focuswriter: FocusWriter er gratis, enkel tekstbehandling som alternativ for eksempelvis Word. Hent til Windows, Mac eller Linux.

www.highoctanehumor.com: Slutteligt lidt humor, hvis man altså er til den slags. Det handler om jokes, hunde, katte, billeder og videoklip.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *