Fem dryssende fredagslinks

Fem dryssende fredagslinks

Så blev det omsider fredag. Ugens helt store overskrift var naturligvis nok terrorangrebet i København sidste weekend. Personligt bliver jeg trist, når ondskaben på den måde viser sit sande ansigt. Det er stadig meget ubegribeligt for mig, at mennesker kan opspare så meget had, at de får lyst til at tage andre uskyldige menneskers liv.

Heldigvis var der imponerende stor og bred opbakning i København i starten af denne uge. Omkring 40.000 mennesker stimlede sammen til en enestående flot mindehøjtidelighed. Vi må dog ikke glemme alle de respektindgydende mindehøjtideligheder rundt omkring i landet. Her på Fyn var der således mødt mange mennesker op i både Svendborg og Odense, og det var ikke kun etniske danskere, der støttede op omkring arrangementerne. Læs lige den sætning én gang til, okay?

Nå, life goes on, og selv om det kan virke kynisk og ligegyldigt er det alligevel min pligt som redaktør på Nettips at sprede lidt links til folket. Fredagen her byder på noget så specielt som et link til en japansk spilkomsammen i Danmark. Navnet på begivenheden er J-Popcorn og jeg fatter ikke en disse. Alligevel ser det så anderledes ud, at eventen skal med her. Desuden får du links til muligheden for at slette din profil på mange forskellige sites og sociale medier, gode tips til sundhed, vanvittigt mange gode ideer til gratis downloads samt css pranks og css jokes.

www.j-popcon.dk/da: J-Popcorn handler vist nok om kortspillene Yu-Gi-Oh, Vanguard, Pokémon, og Magic. Tjek sitet ud og bemærk både de japanske tegn samt de meget spændende oversættelser til dansk.

www.justdelete.me: Morten Juhl-Johansen Zölde-Fejér har sendt dette link til os alle. Her får du hjælp til at komme ud af kløerne på tjenester som Facebook, Adobe, Ask, Blogger, Disqus, Facebook, Groupon og mange, mange flere.

www.saijogeorge.com/css-puns: Hvis du arbejder med webdesign og har forstand på CSS, Cascade Styling Sheet, så tjek dette website ud, hvor du blandt andet får et muntert input til Titanic, Bermuda trekanten og Kina.

www.majorgeeks.com: Major Geeks er konge, når det handler om tips og tricks til software og spil til Windows, Mac og Linux. Tjek for eksempel Top downloads eller de brugbare links. Selv om designet på sitet stinker af Frontpage og 1990’erne, holder indholdet 100%.

www.greatist.com: Endelig skal det handle lidt om sundhed. Greatist sætter fokus på sund kost, motion, søvn, erotik og menneskelig balance.

Læs også

1 Comment

  1. Allan F

    Hvor kan man da savne, at der i almindelige aviser var lidt mere it-relateret stof. Se nu blot en så praktisk side som “justdelete.me”, som i almenheden’s interesse burde være kendt for enhver. Mange tak for den. I samme moment kan jeg nævne, at mindst 2 generationer i vores familie blev meget begejstret for “greatist.com”, som på en afslappet men motiverende måde gør opmærksom på, at det ikke kræver den store indsats at forbedre sit helbred på sigt. Fremragende læsning – uden de sædvanlige løftede pegefingre.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.