Fem ærekære fredagslinks

Fem ærekære fredagslinks

Det, der foregår i Kiev, er en tragedie. Der er to grupper, og de kan øjensynligt ikke blive enige. Den ene gruppe skyder med skarpt, mens den anden gruppe i afmagt kaster med molotovs. Samtidig tyder det på at demonstranterne desværre har fået deltagelse af ødelæggende terrorist-lignende mandskab, hvilket besværliggør situationen. Hvis der ikke skrides ind med konstruktive løsningsforslag, løber situationen i værste tilfælde løbsk. Og så bliver det først uoverskueligt. Nå, det er fredag, og vi herhjemme i Danmark har andre ting at gå op i. Hvaler for eksempel. Mens en gruppe hylede op over aflivningen af en giraf, kunne man næsten samtidigt se folk og deres børn spadsere rundt på en strandet kaskelothval. Og så er der unge, som synes det er sejt at medbringe våben, når de ferierer (kald det hvad du vil) i Prag. Nutidens unge… Nå, fredagslinks kalder, og du kastes i armene på gadgets, motivation og kærlighed, underlige sager, nyttige ting til WordPress samt Absolut Gravko!

 

www.pocket-lint.com: Pocket-lint er et herligt site for folk som undertegnede, der sætter pris på gadgets, digitale kameraer og smartphones.

www.motivationgrid.com: Savner du motivation og inspiration i hverdagen? Så kast et blik på dette amerikanske magasin, der indeholder en lang række gode artikler, skrevet af læserne selv.

www.oddman.ca: Noget så sjældent som et canadisk website her på Nettips. Odd Man er mærkeligt. Og underligt. Og gådefuldt. Og mærkværdigt. Og løjerligt.

www.hongkiat.com: Hongkiat er blevet vældigt interesant for mig, efter at jeg har kastet mig over CMS og blog løsningen WordPress. Hongkiat er dog også meget andet. En guldgrube til webmastere og webdesignere.

www.gravko.dk: Somme tider skriver jeg et dansk navneord plus dk. Og så sker somme tider de mest pudsigløjerlige ting. Se eksemplet her med Gravko.dk. Hoved og hale?

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.