Fede apps til Android

Fede apps til Android

Indrømmet: jeg er en Android fætter, hvilket blandt andet betyder, at når min søde kone stiller mig spørgsmål vedrørende sin iPhone, må jeg pænt fortælle, at slige slags har jeg intet forstand på. Nope, jeg er til Android, og det skyldes at jeg er lidt af en Googleman, som er afhængig af Googles stærke tjenester. Al e-mail styres igennem en bestemt Gmail konto, og min kalender er naturligvis også sat op i Googles gratis tjeneste. Jeg er begyndt at have mine digitale fotos liggende som sikkerhedskopi hos Googles smarte Picasa system. Og så er jeg begejstret for mange af de apps, der er udviklet til Android. Lad os kaste et blik på nogle fede apps til Android.

Nyheder: Pulse
Pulse er en app, som du bruger til at læse nyheder med. Du kan vælge imellem et hav af nyhedstjenester, men du kan også selv indstille dine favorit nyhedskilder, hvis du vel at mærke har adressen på RSS.

Kalender: Business Calendar Pro
Business Calendar Pro er min egen favorit, når det handler om kalender til Android. Den er nem at hitte rundt i, og du kan slide opad og til siden for at vinde smarte genveje. Det er nemt at oprette aftaler og den indeholder fine widgets til din startskærm.

SMS: Textra
Textra er indtil videre den app jeg bruger, når der skal skrives om modtages sms beskeder. Jeg har prøvet en del efterhånden, og Textra er nok den jeg bedst kan lide. Du kan indsætte en masse smiley’er og du har et godt overblik over dine sms beskeder.

Fodbold: Forza
Forza er en ganske god app, der servicerer dig med live resultater i verdens mange fodboldligaer. Du kan vælge at udpege favorithold og derved få push notifikationer, når der er nyt om holdene og deres spillere. Nyt er blandt andet muligheden for at få notifikationer, når der opstår rygter om køb og salg af spillere.

Tilbud på apps: AppSales
Der er jo mange købe apps på markedet, og somme tider brænder man måske varm på en app, men undviger køb på grund af prisen. AppSales orienterer dig om tilbud på apps, og du kan også sætte bestemte apps på en liste. Hvis den pågældende app kommer på tilbud, får du besked herom.

Noter: Google Keep
Google Keep er blvet min gode ven, hvis jeg lige skal snuppe lidt smånoter om dit eller dat. I gamle dage brugte jeg Evernote, og denne tages dog også stadig i brug ved seriøse noter. Men ved småtterier synes jeg at Google Keep er god – og du kan naturligvis også se dine noter på en computer.

Musik: Spotify
Spotify er muligvis den mest nyttige app på min smartphone. Jeg er pjattet med god musik, og da jeg har betalt abonnement på Spotify har jeg adgang til masser af musik. Spotify virker, den er hurtig og søgefunktionen er god. Oprettelse af playlister og tilføjelse af numre er supernemt.

Film: Netflix
Netflix er stedet med mange, mange film, og det er også Netflix som er lagt på min Android smartphone. Via Netflix er det nemt at oprette profiler, og du kan så vælge at føje film til dine egne playlister, som naturligvis synkroniseres på dit tv.

Gode hjemmesider: Pocket
Pocket er måske en af de mest geniale og uundværlige apps på min smartphone. Ofte støder jeg ind i spændende artikler om interessante emner på bestemte hjemmesider, og disse nyttige gemmer jeg i min Pocket, så de er hurtige at finde på et senere tidspunkt. Du kan endvidere tagge hjemmesiderne.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *