Extensions til Chrome

Extensions til Chrome

Browsere er der jo nok af. Nogen bruger Microsoft Internet Explorer, mens andre muntrer sig med Firefox. Endelig er nogen mest til Opera eller Safari, og så er vi nogen, som er blevet glade for Google Chrome. Chrome er efter min mening den hurtigste browser af dem alle, og jeg bruger den med stor fornøjelse på min netbook med beskedent RAM-lager. Google har netop frigivet en stak extensions (ekstraprogrammer) til Chrome, og Lifehacker er på banen med omtale af nogle af de bedste. Nettips kiggede med over skulderen.

Google Mail Checker Plus er navnet på en af de utallige extensions, der holder øje med din Gmail-konto. Jeg efterlyser en Gmail tjekker, som også holder øje med mine etiketter. Kender du en god én?
Google Calendar Popout er en lignende skikkelse, bare en frisk fyr, som holder øje med din Google kalender, og de aftaler der venter forude.
Better Gmail er måske en af de allermest populære. Den stammer tilbage fra den tid, hvor Gmail så forfærdelig tør ud – altså uden farver og dikkedarer. Med Better Gmail kan du skræddersy din Gmail i lidt højere grad.

Clickable Links hjælper dig, når du gang på gang lander i et forum, hvor links ikke er klikbare. Det er halvirriterende, men Clickable Links gør uklikbare links klikbare…
IE Tab er ikke helt overraskende en extension, som er i stand til at vise hjemmesider, som de ville se ud i Internet Explorer. Man kender en tilsvarende extension fra Firefox.
WOT (Web of Trust) findes også til Chrome. Med denne tillægspakke gør du muligvis dine surfture mere sikre, idet WOT advarer dig, hvis du bevæger dig ind på usikre hjemmesider.

Se den fulde omtale plus links til de nævnte extensions hos Lifehacker:
www.lifehacker.com/5445690

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.