Erotik til kvinder

Erotik til kvinder

I mange år har jeg skrevet artikler her på Nettips.dk. Det har primært handlet om så tørre områder som computerspil, virusser, tips og tricks til Windows, smartphones og gadgets. Jo, der har været mange stunder, hvor tastaturet var så tørt, at det støvede, når det blev taget i brug. Derfor er det en festens dag, når jeg nu omsider kan få lov til at bruge ordet ”erotik” på Nettips. Vi ved jo godt, at erotik og porno er nogle af de mest brugte søgeord på nettet, så når det handler om erotik til kvinder, bør der være chance for et nyt publikum på sitet her. Så kære læser, klik lystigt videre. Lad os kaste et sultent blik på erotik til kvinder.

Og hvorfor nu erotik til kvinder? Jo, fordi et dansk firma har udviklet en app til smartphones. Firmaet hedder Lace App I/S, og folkene der så et potentiale i at udvikle en app, der kunne bringe erotik til kvinder via deres smartphones. En af de personer, som står bag app’en hedder Nina Nissen. Hun er sikker på at kvinder gerne vil læse erotik på smartphone, hvis der ellers er kød nok på historierne. Hun siger:

Erotik til kvinder er populært

– Rigtig mange kvinder vil gerne læse erotisk litteratur, men i dag er det svært at finde noveller, hvor kvaliteten er i orden. Det vil vi gerne ændre på.

Så nu har Lace skelet til salgstallene for kvalitetsromaner (!) som Fifty Shades of Grey. Denne bogpakke har solgt mere end 100 millioner eksemplarer, og så må det jo være godt. Tallene viser i al fald, at erotik til kvinder er en eftertragtet vare, og det er derfor at Lace har udviklet deres nyttige lille læsehest. Ved at implementere erotik til kvinder på deres smartphones, kan kvinderne nemlig let og diskret læse en erotisk godnathistorie, mens de kører hjem fra arbejde i S-toget.

Den lille nye app indeholder 20 erotik til kvinder og koster 19 kroner, men fås desværre kun til Apples produkter. Vi andre med Android må nøjes med de store tunge værker og så ellers leve med, at andre kan se at vi slubrer den ene erotiske historie i os efter den anden. Øv! 

www.lace-app.dk

Læs også:

1 Comment

  1. Camilla

    Hvis man skal læse erotik, hvor man bliver revet med og kommer langt ind i folks dybe gemmer, så anbefaler jeg helt sikkert “Direktørens sekretærer” af N. Johansson! Originalt og fantasifuldt plot med mange twists og sexet på en fornem og unik måde, jeg i hvert fald ikke har set før. Helt sikkert nogle nætter værd at bruge tid på…

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *