En bonusrunde med sjove iPhone spil

En bonusrunde med sjove iPhone spil

Af Jakob Dam Knudsen, www.fotostart.dk

Dette er en fortsættelse af artiklen Endnu flere sjove iPhone spil

KATEGORI: MUSIK
Musikspil er spil, hvor du skal bruge dine sans for rytmer og toner – og ikke mindst fingerfærdighed. På konsollerne er spil som Guitar Hero og Rock Band blevet store succes’er, og vi har også et par gode bud til iPhone.

iMusicPuzzle
Et huskespil i musik; husk sekvenser og genskab dem. Det er simpelt i starten, men bliver gradvist sværere – til et niveau, hvor jeg som musiker, får besvær med at følge med. Spillet har en beskeden pris på 6 kroner, men understøtter desværre ikke Game Center – p.t. kun OpenFeint.

Tap Tap Revenge 3
Det mest kendte musikspil til iPhone; Guitar Hero for iPhone, og med det menes at Tap Tap Revenge 3, generelt er bedre end selveste Guitar Hero for iPhone. Tonerne ruller ned ad 3 vejen, og du skal ramme dem i takt til musikken. Mange gode elementer, og virkeligt flot udført, med mange forskellige skins og sange. Flere sange kan downloades; visse er gratis, og nogle koster penge. Selve spillet er helt gratis.

KATEGORI: TIME MANAGEMENT
Spil hvor du skal nå at betjene kunder, høste marker, lave mad mm. har været populære i længere tid. Vi snakker ikke casual games såsom Zyngas Farmville, men derimod realtime spil der kræver at man holder hovedet koldt, selv når der er meget at se til.

Cooking Dash
Et af de mest populære online time management spil, nu til iPhone. Du er pigen Flo, der skal drive en række forskellige typer restauranter. Kunderne vælter ind, og har alle mulige ønsker til hvad de vil have at spise og drikke. Du får bonus ved at placere kunderne de rigtige steder – hvis de da ikke bliver sure og går inden. Godt spil med gode baner. Til 18 kroner er det et supergodt køb, og nyder man det bør man også kigge på Diner Dash som er en slags efterfølger – og som i modsætning til Cooking Dash, understøtter Game Center.

Chocolate Shop Frenzy
Superlækkert time management spil, med flottere grafik end gennemsnittet, og supersjove små minigames, der gør at det bliver mere varieret at spille. Du har en chokoladeforretning som du skal drive, og kunderne er i forskellige situationer og aldre, hvilket gør dem mere eller mindre tålmodige/utålmodige. Eneste minus er at du nok får lyst til at spise en del chokolade efter du har spillet det. Chocolate Shop Frenzy koster blot 6 kroner, og et lignende spil ved navn Flower Shop Frenzy kan købes til samme pris.

Ranch Rush
Du har din egen gård – og en masse kunder med en masse ønsker. Det er Farmville i langt hurtigere og sjovere tempo. Grafikken er flot udført, og gameplay’et er godt og sjovt, selvom man måske føler at spillet er lidt for hurtigt overstået. Det koster 12 kroner, og en 2’er er på vej.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.