Download over 100 gratis PC-spil

Download over 100 gratis PC-spil

Med Game Downloader er det ingen sag.           

Game Downloader er et program der hjælper dig med at finde frem i junglen af gratis-spil, og her snakker vi om freeware og ting som er baseret på åben kildekode, ikke demoer eller andet crippleware. Men vær forberedt på at hvis du du prøver dette, kommer det til at stjæle timer i din hverdag.

Programmet er i praksis en portal for download af spil, en slags app store hvor alt indhold er gratis. Spillene er sorteret efter kategori, og du kan læse en kort omtale om hvert af dem, og hente information om udgiver, filstørrelse, og oven i det kan du besøge udviklerens hjemmeside.

Sådan gør du

Når du har fundet et spil du vil prøve, trykker du ganske enkelt på knappen mærket ”Download Game”.

Når downloadet er færdig, får du et varsel at spillet er klart til installation.

Spillene hentes ned til en undermappe kaldet Downloads, og må installeres på vanlig vis herfra. Her kunne man måske have ønsket sig en helhedsløsning, med indbygget installeringsrutine, men det virker fint. Som regel er det bare at dobbeltklikke på filen, og følge instrukserne.

Koster ikke noget

Game Downloader er i sig selv også gratis at bruge, og findes i en version som kan køres fritstående, uden installation, og en version som installeres som et vanligt Windows-program. Du finder mere information og kan downloade Game Downloader fra

 Denne side

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.