Download gratis kabaler

Download gratis kabaler

Kabaler! Jeg elsker kabaler. Især når jeg holder ferie. Somme tider får Nettips inspiration til artikler fra diverse nyhedsbreve. Et af de nyhedsbreve jeg er glad for at modtage hver fredag stammer fra Britt Malka, som for nogle uger siden bragte et tip om gratis kabaler til folket. Dette tip får du herunder, og hvis det er noget, der falder i din smag, bør du abonnere på Britts nyhedsbreve. Det er gratis, og du kan altid afmelde det uden problemer, hvis det ikke indfrier dine forventninger.

Hent gratis kabaler – også til Windows 7

En af de helt store fornøjelser på computeren, er gratis kabaler. Mange mennesker lægger dagligt en masse gøremål til side for at udfordre computeren i en omgang seriøs kabale. Windows 7 er ”født med” syv-kabalen, men måske kunne du tænke dig et lidt større udvalg? Det er ikke noget problem, hvis du downloader en gratis kabale-pakke, 123 Free Solitaire. Den indeholder 12 forskellige kabaler, og lyd og grafik må absolut siges at være helt i orden. Og den virker også helt perfekt til Windows 7. Hvilke gratis kabaler venter? Jo, du kan vælge Klondike, Diplomat, Edderkoppen, Grandfathers clock, Flower garden, Pyramide, Royal rendevouz og Yokon.

Edderkoppen fås i 3 forskellige versioner

Du skal blot downloade 2,7 MB, og når programmet er installeret, er du klar til at vende kort, altså lægge kabaler. Sådan kommer du i gang: Gå ind på www.123freesolitaire.com og klik på knappen Free download. Herefter scroller du ned i bunden af siden, hvor du klikker på den røde knap Free download ud for ”Completely free”. Et nyt vindue dukker op, og her klikker du på Download now. Når du har valgt at gemme filen, starter din download. Når den er overstået, dobbeltklikker du på filen og starter installationen af dine gratis kabaler. Efter få sekunder har du en stak nye kabaler til din rådighed i din Windows 7. Held og lykke.

www.123freesolitaire.com

Modtag vort gratis nyhedsbrev! Det er spækket med godbidder!

* Din mailadresse:

Email marketing by MailPlatform.dk

Related posts

3 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *