Docking til Android

Docking til Android

Nu sker der omsider noget for os Android smartphonefreaks, som er trætte af at opleve den ene fede gadget til iPhone efter den anden. En af de ting, som jeg altid har fundet interessante til iPhone, er disse docking stations eller docking højttalere, hvor du placerer mobilos i aggregatet hvorefter musikken fra telefonen strømmer ud i stuen fra dit nye mini-mini anlæg. Hidtil har det altså primært været til iPhone, men nu er Philips ude med dockinghøjtalere til Android. Det sker via en serie som Philips kalder Fidelio. Telefonen tilsluttes via Micro USB-indgangen og heldigvis oplades telefonen, mens den er placeret dér.

Philips har udviklet app’en Philips Songbird Media Player til Andorid. Via Songbird kan du tilslutte telefonen via BlueTooth og afspille musik direkte fra telefonen, nettet eller dit mediebibiliotek på computeren. Og så bliver det jo næsten ikke nemmere. Der er sendt tre Fidelio modeller på markedet, og Nettips skal kort beskrive modellerne her.

Fidelio AS851. Den ovale form og det stilrene design giver AS851 et elegant look. Formen bidrager også til en bedre akustik og de præcisionsindstillede basrør sikrer en dyb, ren bas og krystalklar lyd. Bemærk dog at denne beskrivelse skyldes en pressemeddelelse, så jeg står ikke inde for at kvaliteten er så god, som Philips postulerer!

Fidelio AS351. Den noget mindre A351 giver dig god lyd hjemme og på farten. Med mulighed for at vælge mellem batteri eller strømtilslutning kan du tage musikken med dig overalt. AS351 er udstyret med Dynamic Bass Boost, der bevarer de laver toner og giver en dyb bas uanset volumen.

Fidelio AS111. Den kompakte størrelse og det elegante design gør AS111 perfekt til natbordet. Det runde højtalerdesign i neodymium giver en ren, balanceret lyd, der omslutter hele rummet og gør det til en yderst behagelig oplevelse at vågne til toner fra din Android-telefon. Altså den moderne clock radio!

www.philips.com/sound/fidelio

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.