DMA i aften

DMA i aften

Så er det i aften at musiktosser som undertegnede tuner ind på TV2 for at se, hvem der løber med årets Danish Music Awards. Det sker i et direkte show fra Forum i København, hvor 2 gange Anders vil være værter. Men DMA har naturligvis også sin egen hjemmeside, hvor gæster blandt andet kan stemme på et par priser og dermed deltage i en konkurrence. Om konkurrencen lever i dette sekund skal jeg ikke kunne sige. Tjek ud om du er for sent på den…


På sitet kan du også se videoer, og firmaet bag hjemmesiden hedder Isobar. I en pressemeddelelse lægger de ikke skjul på, at de er svært tilfredse med sitet. Isobar er specialister i digitale løsninger, som engagerer brugerne på nye måder, og for bureauet har det været en spændende udfordring at lave sitet omkring årets store musikoplevelse.


– Det er en drømmeopgave at få lov at arbejde med ét af de største arrangementer inden for den danske musikverden. Ud fra trendy og fedt indhold har vi skabt et ungdomsunivers, der oser af pop/rock musik med 3D, flash og film. Vi havde høje ambitioner – og vi er glade for resultatet, siger den administrerende direktør i Isobar, Kasper Åkerlund.


http://dma.tv2.dk/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.