Bluetooth højttaler til under 1000 kroner

Bluetooth højttaler til under 1000 kroner

JBL har altid leveret varen, når det handler om hifi. Siden dagene i Ullerslev, hvor ungdommen blev tilbragt med masser af musik har JBL altid haft en plads i mit hjerte. God lyd fortjener respekt. I dag står der et par Bose højttalere på mit arbejdsbord, men på mit kontor i Fremtidsfabrikken står JBL og spiller musikken i mit øre.

Nu er JBL ude med en ny bluetooth højttaler. Den hedder JBL Flip3, og det er sådan en lille fætter, som kan være rigtigt rar at tage med sig, hvis man skal på en lille tur: det kan være rejsen til Berlin, det kan weekendopholdet i Vesterhavshytten eller det kan være cykelturen ned til stranden. Man kan selvfølgelig også bruge JBL Flip3 hvis man skal nyde lidt god musik på terrassen.

10 timers musik på en opladning

Der sidder 2 små subwoofere i den beskedne højttaler, og lyden i JBL Flip3 skulle være ganske imponerende, når man tænker på størrelsen: 64 x 169 x 64 mm. Vægten ligger på de 450 gram, altså det der svarer til lidt mindre end en halv liter minimælk.

En af de mere kuriøse ting ved JBL Flip3 er at den er stænkfri. Det betyder at du kan spille musik og drikke champagne samtidig. Du behøver ikke at være nervøs for, at væsken skulle springe ind i enhederne. Sagt på en anden måde behøver du ikke at blive nervøs hvis det trækker op til en bye. JBL Flip3 kan klare mosten.

JBL Flip3 kan spille i op til 10 timer på en opladning, og så er den tilgængelig i 8 farver: sort, rød, orange, pink, grå, blå, gul og blågrøn. Bluetooth sikrer at du kan forbinde din smartphone, tablet eller computer til JBL Flip3 trådløst, og du kan faktisk koble 3 enheder på højttaleren samtidig. Så kan I afvikle jeres interne musikquiz.

Hvis telefonen ringer, mens I lytter til musik, klarer JBL Flip3 naturligvis også denne sag via en klar og naturlig lyd. Prisen på den lille bandit? 999 kroner. Jeg har ikke selv haft JBL Flip3 i hænderne eller ørerne, men til den pris er det helt sikkert en højttaler, som jeg skal tjekke ud næste gang jeg er i byen.

www.jbl.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *