Billigt, men godt webdesign

Billigt, men godt webdesign

Kære læser,
Hvis du er en gammel kending her på sitet vil du sikkert bemærke at Nettips er ude i en ny version. Vi kalder den selv for version 4.0. Vi skiftede en god CMS-løsning ud med en anden god, primært for at få flere go mere tidssvarende funktioner indbygget på sitet. Efter en smule research på nettet faldt valget på den gratis CMS, Joomla. Nu er det blot ikke så nemt at sadle om fra en CMS til en anden, så vi havde brug for tekniske assistance. Her blev Nettips anbefalet at kontakte Azurex.

Bag Azurex gemmer sig en ung studerende på Aalborg Universitet. Han hedder Mikael Hostrup, og her studerer han It og elektronik. Han er en årgang 1988, men hans unge alder til trods er han en fyr med en enorm viden inden for webprogrammering og design. På hans hjemmeside skilter han med billigt webdesign og billig hjemmeside. Prislisten afskrækker heller ikke. Faktisk tilbyder han hjælp til folk, som gerne vil videre, til priser som bestemt er overkommelige.

Billigt webdesign og billig hjemmeside
– Min far er selv programmør, så jeg har fået it ind med flasken. Igennem mit liv har jeg været omringet af teknik og it, og mit studievalg er ikke tilfældigt. Jeg har altid været meget teknisk anlagt, og jeg sætter en ære i at undersøge tingene og løse de udfordringer, som af og til dukker op, siger Mikael Hostrup, som har arbejdet seriøst med webprogrammering fra han var 18 år. Azurex er dermed stadig et relativt nyt projekt, men Mikael mærker interesse for Azurex. Det er helt naturligt: – Firmaer og privatpersoner bliver stadig mere og mere interesseret i hjemmesider med udvidet funktionalitet, og da jeg har specialiseret mig inden for Joomlas fantastiske univers, er jeg i stand til at hjælpe folk videre. Hvis de ikke kender Joomla, fortæller jeg dem om Joomlas muligheder, og så er folk ret ofte helt solgt. Joomla er gratis, og dermed får folk både billigt webdesign og en billig hjemmeside, siger Mikael Hostrup, som har været vidt omkring i programmeringen.

– Jeg har været omkring stort set alt inden for webprogrammering. PHP, SQL, HTML, JavaScript, SEO, RSS  og meget mere. Min far nævnte en dag Joomla for mig, og her opdagede jeg, at alle de ting jeg havde beskæftiget mig med tidligere simpelthen gik op i en højere enhed med Joomla. Joomla er et enestående CMS.

Her er vi på Nettips helt enige. Det skal dog tilføjes at Joomla er et omsiggribende CMS med utallige muligheder. Vi valgte tidligt at søge ekstern hjælp til at få sammensat et website, som virker efter hensigten, og vi har på intet tidspunkt fortrudt samarbejdet med Azurex. Igennem hele forløbet har vi mødt en professionel og præcis indstilling. Opgaverne er blevet løst til stor tilfredshed, og reaktionstid fra opgave til besvarelse har været utrolig. Det er en stor tilfredsstillelse at man får hurtigt svar fra Mikael Hostrup, og vi gik aldrig forgæves igennem processen. Somme tider har vi sendt Mikael opgaver lidt sent på aftenen, velvidende at han dermed kunne kigge på opgaven dagen efter. Her blev vi overrasket. Mikael svarede prompte på vores henvendelse, hvilket gav os den tanke, at Mikael Hostrup sidder ved skærmen døgnet rundt.

SEO og søgemaskineoptimering
– Nej. Bare rolig. Nok er jeg i nogens øjne en anelse nørdet, men totalnørd er jeg ikke. Faktisk er jeg et meget socialt menneske, som ikke kan undvære vennerne omkring mig. Jeg spiller fodbold og drikker øller i weekenderne, men jeg får det hele til at gå op i en højere enhed, idet jeg også er ambitiøs og disciplineret. Selv om Allan fra Nettips somme tider sendte spørgsmål sent på aftenen, sendte jeg ham et svar med det samme. De folk og firmaer jeg hjælper skal mærke, at jeg tager deres henvendelser seriøst, og de fortjener et hurtigt svar. Det kan godt være jeg ikke kan løse opgaven her og nu, men folk fortjener i al fald at vide, at jeg vil se på sagen hurtigst muligt, understreger Mikael.

En af de mærkesager som Nettips har, er SEO. SEO er en engelsk måde at sige søgemaskineoptimering på (Search Engine Optimization) og det er en hård, men uundværlig kamp om at høste brugere ind på websitet. Nu bruger vi jo en del tid på artikler og nyheder herinde, så det ville være bittert hvis folk ikke finder os i Google. Derfor er SEO vigtigt for os. Heldigvis er lige netop søgemaskineoptimering et af Mikaels store interesseområder. Selv siger han: – Efter min mening er SEO det suverænt sjoveste at arbejde med. Guderne må vide hvorfor, for her kan man jo ikke ligefrem se frugten af ens arbejde med det samme, som man kan med et stykke HTML-kode. Jeg tror det skyldes, at jeg godt kan lide at bide skeer med andre webprogrammører, og det er efter min mening eliten, der arbejder seriøst med SEO.

Mikael Hostrup arbejder altså sideløbende med billigt webdesign og billig hjemmeside ved siden af studierne. Hans mål er at etablere sig og få et job, hvor han kan boltre sig med de evner, som dels universitetet og dels familien har givet ham. Det er nogle evner, som vi på Nettips har sat stor pris på i opbygningen af dette site. Mikaels Hostrups evner udi web, seriøsitet og fleksibilitet er indiskutable, og det har været en sand fornøjelse at samarbejde med Mikael i denne opbyggelsesfase. Skulle der sidde nogen og overveje at bygge en hjemmeside op, anbefaler vi varmt Mikael Hostrup fra Azurex. Vi stiller os gerne til disposition for yderligere spørgsmål.

www.azurex.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *