Billige flybilletter

Billige flybilletter

Booker du også rejser på internettet? Det er vi efterhånden rigtigt mange, der gør. Bestilling af rejser og ferieophold er uhyre populært, når det handler om aktiviteter på internettet. Flere og flere danskere booker rejser fra hjemmecomputeren, og svimmelheden indtager nærmest kontorstolen, når priser skal sammenlignes. Hjemmesiden Rejsefeber forsøger at gøre det nemmere for folk, som spejder efter de billige flybilletter.

En funktion – Flyprisindikatoren – viser ved hjælp af et søjlediagram dagsfriske priser på fly som har afrejse helt op til seks måneder frem i tiden, og som andre besøgende har søgt efter det seneste døgn. Du kan markere om du vil se laveste pris pr. uge eller pr. måned. – Det føles som rigtig god timing og det er virkelig sjovt at lancere en ny forbedret funktion, som gør det lettere for vores besøgende at få et overblik over priserne, siger Susanna Björkén, markedschef for Rejsefeber Skandinavien.

Ja, der er rimelig gang i kampen om at kapre rejsekunder på nettet. Hvilken service anvender du, hvis du er på udkig efter billige flybilletter?

www.rejsefeber.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.