Billeder fylder i Dropbox

Billeder fylder i Dropbox

Nettips har modtaget følgende fra Christian Van Deurs, www.palpation.dk

Hej Allan,
Min dropbox var overfyldt og krævede at jeg købte mere plads. Mit problem var, at jeg havde delt en masse billeder fra sommerferien med nogle venner på min dropbox. Jeg havde downloadet dem til min egen computer, men jeg vidste ikke hvordan jeg forlod folderen. Det ved jeg nu – her får i lige samme tip. Gør følgende

  1. Gå ind på www.dropbox.com
  2. Log ind som du plejer
  3. Vælg “Sharing” i menu
  4. Vælg “Options” ud for den folder du vil forlade
  5. Vælg Members
  6. Vælg “Leave folder”
  7. Fjern flueben fra “Keep my copy”
  8. Tryk “Leave folder”.

Kort sagt er funktionen gemt væk og i frustration køber flere sikkert mere plads. Der er sikkert andre der kæmper med samme irritation.

Vi takker Christian for dette tip. Har du tips som kan komme andre til gode, er du velkommen til at kontakte Nettips.

Læs også:

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *