Backup af Gmail og Facebook

Backup af Gmail og Facebook

Norske DinSide fandt et tip, som vi iler med at give videre. Det handler om Bacuify, som er en gtjeneste, der hjælper dig med at tage backup af nogle af de mest populære tjenester på interlnettet. Du fårsåledes assistance til at tage backup af Gmail, Facebook, Twitter, Google Docs, WordPress, Flickr og andre services på nettet.

Hvordan kommer du så i gang? Jo, naturligvis skal du registreres hos Backupify, og dette klares nemt og smertefrit med et brugernavn, password og mailadresse.Bemærk at du skal bruge en gyldig mailadresse for at komme i gang. Nå denne procedure er overstået, logger du ind i dit personlige område, hvor du selv vælger de tjenester, som Bacupify skal hjælpe dig med. Så går Backupify i aktion.

Gratis hvis du er hurtig
De springer fluks ind på dine profiler hist og pist, og hermed skulle en sikkerhedskopi af dine valgte tjenester være i hus. Denne sikkerhedskopi ligger hos Amazon, hvore firmaet bag Bacupify har valgt en cloudbaseret løsning. Du kan derfor faktisk have en kopi liggende to steder, idet du kan downloade backupen fra Backupifu til din egen harddisk, hvis du ønsker det.

Nettips har endnu ikke haft fingrene i Backupify. Jeg er altid påpasselig med at give andre adgang til mine personlige data, og jeg kender ikke Backupify godt nok til at lade dem passe på mine sager. Backupify kommer til at koste penge fremadrettet, men hvis du tilmelder dig inden den 31. januar 2010 kan du bruge tjenesten gratis. Også fremover. Efter ovennævnte dato kommer Backupify til at koste dollars.

www.backupify.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.