Avast med frynsegode

Avast med frynsegode

En af de ting jeg ikke er vild er computere eller programmer, der lige har et ekstra tilbud med i ærmet. Sådan noget som blandt andet 60 dages versioner af antivirus eller officeprogrammer, der kommer med computeren. Fra tid til anden finder du også interessante programmer, der desværre lige har fået en eller anden toolbar med i købet, og det kan være et irritationsmoment, for selv om man kan fravælge den, så ender det ofte med, at den bliver installeret alligevel, hvis man ikke er opmærksom.

Der hvor man ligesom overskrider grænsen er tidspunktet, når brugere henter et gratis antivirusprogrammer ned, der viser sig lige at indeholde en lille ekstra ”gave”. Det ser her ud til at Avast har haft et akut pengeproblem, ellers kan jeg ikke lige forstå begrundelsen for, at et antivirus program skulle have behov for at tilbyde en browser under installationen.

Chrome
Chrome har ikke haft den enorme succes, som en del ellers havde spået, og så må man jo finde på noget andet, hvis man vil have den klemt ind på folks maskiner alligevel .Selv om både ja og nej funktionen er aktiveret, og brugerne så skulle have et valg, er det sandsynligt at en hel del trykker ja og next for endelig at blive færdig med installationen, og så har de pludselig en ekstra browser installeret, samtidig med at Google får pyntet på sin statistik. Troede egentlig ikke at Google havde behov for at gøre den slags, for at komme af med deres gratis programmer.

Kommentar.
Google må virkelig have behov for at pynte på tallene, når de begynder på den slags, men det er nok ikke det sidste af den slags vi kommer til at se.

 http://www.neowin.net/news/main/09/12/07/avast-begins-bundling-google-chrome-as-part-of-installation

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *