Asus reklame og WOT

Asus reklame og WOT

The Inquirer fortæller, at hardwareproducenten ASUS har lavet en aftale med Microsoft, og at de derefter er kommet med en hjemmeside ved navn “Its better with Windows”. Det er nemt at regne ud at ASUS har brugt Linux som pressionsmidel til at tvinge Microsoft til at komme med et bedre tilbud angående prisen på Windows licenser.

Hvis man benytter det link, der står ved Inquirer herunder og samtidig har installeret WOT, som er et gratis tillægsprogram der giver bedre sikkerhed ved computeren, så får man pludselig en advarsel, hvis man vil ind på på pågældende link. WOT melder nemlig “This site has a poor reputation”.

Hvis man ser lidt nærmere på de advarsler der gives, så ser man at de negative meldinger går ud på følgende “This site is useless”. Noget kunne tyde på at der er nogen der er sure over samarbejdet mellem Microsoft og ASUS. Det kunne ligne en bevidst handling fra folk, som godt kan lide at linket bringes i miskredit. Via WOT har disse folk altsåangivet, at websitet er ”farligt”. Under artiklen er der den sædvanlige svada om alle de ting der er galt med Microsoft, ASUS, den hjemmeside der linkes til samt en påstand om at siden er falsk.

Lige for at slå det fast en gang til
Jeg hverken hader eller elsker Linux, Windows eller Leopard. Der er ikke tale om andet end styresystemer, der kan gøre det muligt for mig at foretage mig nogle ting jeg har lyst til på min computer. Derfor har jeg virkelig svært ved at tage personer alvorlig, der bruger så meget tid på at svine andre systemer til.

Jeg glemte lige at fortælle at jeg både benytter Windows Vista, Linux Mint, Windows 7 samt OpenSuse på husets computere.

Her fandt jeg artiklen: www.theinquirer.net/inquirer/news/1137516/it-windows

Siden der henvises til: http://itsbetterwithwindows.com

Det er hvad der står ved WOT: www.mywot.com/en/scorecard/itsbetterwithwindows.com

Hvis du er interesseret i hvem der ejer siden: http://whois.domaintools.com/itsbetterwithwindows.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.