Anti iPhone reklame

Anti iPhone reklame

Normalt smider de fleste firmaer masser af reklamer på nettet eller desværre også på TV, i disse reklamer fortæller de hvor fantastiske deres produkter er. Fra tid til anden kører Microsoft og Apple dog også reklamekampagner, der fortæller hvorfor modpartens produkter er for dyre eller for dårlige.

Uanset om man kan lide det eller ej, så satte iPhone standarten da den kom på markedet, og selv om den ikke hører til de billigste og tit er bundet til et ret hidsigt abonnement, så sælger den. Når man ser på de regnskabstal som Apple har offentliggjort, så ser det i hvert fald ud til at brugerne er vilde med firmaets produkter.

Verizon er på vej med en ny mobiltelefon, og i stedet for den sædvanlige reklame om hvad man kan glæde sig til at få, ser det ud til at reklamen går direkte efter iPhone. Problemet med den slags reklamer er dog, at hvis produktet ikke lever op til løfterne, så kan det hurtigt give bagslag.

Firmaets nye Droid mobiltelefon skulle have en 3.7 skærm, en ARM Cortex 500Mhz CPU samt et 5MP kamera og køre Android 2.0.

http://www.neowin.net/news/main/09/10/19/new-android-commercial-attacks-iphone

Reklamen ser du her:
http://www.youtube.com/watch?v=dPYM-XTqcec&feature=player_embedded

Der bliver for det meste leaked billeder af nye modeller på nettet, og på denne side mener de, at de måske har fået fat i billeder af modellen.
http://www.androidcentral.com/motorola-droid-captured-high-quality-pictures

Kommentar
Nu er mobiltelefoner ikke min største lideskab, jeg ved jeg har en og for det meste finder jeg den også ved at ringe til den, men hvis du er vild med nye mobiltelefoner kunne det være det var noget for dig, hvis den kommer her til landet.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *